Om os

Vores mission

Aliscon bygger på konsulentydelser til virksomheder i byggebranchen.
Vores stærkeste force er inden for smede-industrien, hvor vi som konsulenter laver dokumentation for udført smedearbejde – vi tager afsæt i ISO9001. Det er primært smedearbejde udført i pharmaindustrien, hvor vi har indgående kendskab til pharmaindustriens krav, der stilles i forhold til produktionsanlæg.

Udover den egentlige dokumentation for udført smedearbejde, rådgiver og hjælper vi også virksomheder med at opbygge deres kvalitetsstyringssystem. Dette kvalitetsstyringssystem vil ofte – som lig vores eget – læne sig op ad ISO9001-standarder.

Ydermere hjælper og rådgiver vi også indenfor Arbejdsmiljøledelse ISO45001, ligeledes primært til smedefirmaer, som ønsker at arbejde for pharmaindustrien.

I Aliscon arbejder vi med LEAN-filosofien, som sikrer at det arbejde vi udfører for vores kunder skaber værdi og er ud fra standarder der letter arbejdsprocessen.

Vores vision

Vores vision er, fortsat at holde os opdateret på hvad der skaber værdi for vores kunder, og holde os opdateret med de krav, der stilles fra pharmaindustrien indenfor dokumentation og test for byggebranchen.

I Aliscon udvikler vi os løbende, med egne erfaringer fra de projekter vi deltager i samt inputs vi modtager fra vores samarbejdspartnere.

Dette er både i forbindelse med udarbejdelse af dokumentation, men også i forbindelse med konsulentarbejde for kvalitetsstyringssystem og Arbejdsmiljøledelse.

Copyright © 2023 Aliscon ApS. Alle rettigheder forbeholdes.