Spring til indhold
Hjem » Om Aliscon ApS

Om Aliscon ApS

Om Aliscon ApS

Vores arbejde – kort fortalt

Aliscon ApS tilbyder konsulentydelser til virksomheder i byggebranchen. Vores force er primært arbejde og installationer udført inden for Pharma industrien, hvor vi på konsulentbasis laver kvalitetskontrol og dokumentation for udført arbejde – vi tager afsæt i ISO9001

Udover den egentlige test af og dokumentation for udført arbejde, rådgiver vi også virksomheder, og hjælper dem med at opbygge eller forbedre deres kvalitetsstyringssystem, som oftest vil læne sig op ad ISO9001 standard.

Vi arbejder systematisk og målrettet, for at sikre den bedst mulige dokumentation for udført arbejde. Vi tilpasser vores test og dokumentations-flow så det er skræddersyet til vores kunders behov og sikrer overholdelse af interne som eksterne og lovmæssige krav.

Det betyder, at vi arbejder ud fra et fælles aftalt grundlag og grundigt udarbejdede procedurer, instruktioner og testplaner, så vi sikrer en vandtæt kontrol af alle aftalte faser i vores projekter.

Vi hjælper og rådgiver herudover også indenfor Arbejdsmiljøledelse ISO45001, ligeledes til smedefirmaer, som ønsker at arbejde for Pharma industrien.

Vores mål og vision

Vores vision er at kunne tilbyde den højeste kvalitet af test og dokumentation for byggebranchen i pharma-industrien, ved konstant at holde os up to date med de krav der stilles i pharma-industrien, og dermed sikre at det arbejde vi udfører for vores kunder, skaber en langsigtet værdi.

hos Aliscon ApS udvikler vi os løbende, med egne erfaringer fra de projekter vi deltager i samt inputs vi modtager fra vores samarbejdspartnere.

Vi arbejder med en målsætning fra LEAN-filosofien, om kun at udføre arbejde, der i alle processer skaber værdi for kunden. Dette sikrer at det arbejde vi udfører, er ud fra standarder der letter arbejdsprocessen og giver den korteste vej til det sikreste resultat.