Spring til indhold

Om Aliscon ApS

Forside » Om Aliscon ApS

Om Aliscon ApS

Aliscon ApS er en konsulentvirksomhed, som hjælper dig med kvalitetssikring af dine dokumentation. Læs her om Aliscon ApS og hvordan vi arbejder med kvalitetssikring


I 2021 blev Aliscon ApS grundlagt i sin nuværende form med en mission om at samle en stærk kerne af specialister, som alle brænder for at arbejde med kvalitetssikring af højeste kvalitet. Denne mission har sidenhen resulteret i en stor intern vækst, hvor vi på blot 2 år har vækstet vores medarbejderantal med mere en 600%. Vi tror på, at vores mission om konstant at levere højeste kvalitet er årsagen til, at kunderne fortsat vælger os. 

Aliscon ApS tilbyder konsulentydelser og rådgivning til virksomheder i blandt andet byggebranchen. Vi består af professionelle og fagligt stærke specialister, som står klar til at hjælpe din virksomhed med kvalitetskontrol, test, idriftsættelse og dokumentation for arbejde og installationer indenfor pharma-industrien. Derudover kan vi tilbyde en bred vifte af kvalitetssikring indenfor felterne ’major civil work’ og ’food and pharma’. 

Derudover tilbyder vi rådgivning og konsulentydelser til virksomheder, der har brug for hjælp til arbejdet med ESG.

Vi sikrer den højeste kvalitet af test, idriftsættelse og dokumentation gennem vores kvalitetssikringssystem. Systemet er udviklet af direktør Hans Christian Willemoes Larsen, der har mere end 26 års erfaring indenfor kvalitetssikring, herunder:

  • Kvalitetskontrol
  • Kvalitetstest
  • Idriftsættelse
  • Validering
  • Dokumentation

Vores QMS forbedres løbende i takt med ny teknologi og udviklingen i industrien og samfundet. Derudover styrkes de interne kompetencer gennem vores kontinuerlige interne undervisnings- og træningsforløb i ny aktuel viden på området. Herigennem sikrer vi, at vores arbejde lever op til de nyeste standarder og giver en langsigtet værdi for kunden.      

Systemet tager afsæt i ISO9001, og med udgangspunkt i princippet fra LEAN-filosofien om kun at udføre arbejde, der i alle processer skaber værdi for kunden. Dette sikrer, at det arbejde, vi udfører, ud fra standarder, der letter arbejdsprocesser og giver den korteste vej til det sikreste resultat.