Spring til indhold

ESG Services

Forside » ESG Services

ESG Services: Hvad kan vi tilbyde din virksomhed?

Hos Aliscon ApS bestræber vi os på at lave skræddersyede ESG-services til dig og din virksomhed. Her har du en oversigt over vores ESG-services, og hvordan de kan gavne din virksomhed.


Som en del af kravene til ESG-rapportering, skal du have en forståelse for din værdikædes betydning for dine virksomhedsaktiviteter. Arbejdet med ESG i din værdikæde er derfor centralt, men giver dig samtidig en masse forretningsmæssige muligheder.  

Denne service hjælper dig med at kortlægge din værdikæde, og giver dig indsigt i hvilke risici og muligheder, der er knyttet til ESG i din værdikæde.  

Denne service er for dig, som har brug for indsigt i hvordan ESG vedkommer din virksomhed. I denne service får du et overblik over, hvad ESG indbefatter, og hvilke muligheder din virksomhed har for det videre arbejde med ESG.

Denne service klæder dig på, til at kunne opstarte dit arbejde med ESG. Enten alene, sammen med andre, eller gennem vores videre hjælp.  

En virksomhed har både interne og eksterne interessenter, som enten kan modarbejde eller understøtte dit arbejde og din virksomhedsdrift. Samtidig er det inddragelse af interessenter et ESG-krav, såfremt du ønsker at rapportere.  

Denne service giver dig et overblik over dine interessenter, en forståelse for deres relevans, og eventuelt hjælp til at håndtere dem.

Skal din virksomhed rapportere ESG, kan du ikke komme udenom en dobbeltvæsentlighedsanalyse. Analysen er en 360 graders undersøgelse af din virksomhedsaktiviteter, som har en del metodiske krav, og er en forudsætning for, at din rapportering godkendes af en revisor.  

Denne service hjælper dig med at udarbejde en retvisende og værdifuld dobbelt væsentlighedsanalyse, så du har det rigtige udgangspunkt for dit videre i arbejdet med ESG.

Er din virksomhed en SMV, og har du svært ved at gennemskue hvordan ESG vedkommer dig? Eller ved du allerede nu, at du ønsker at igangsætte dit arbejde med ESG? Så er denne service til dig. Her får du indsigt i hvilke rapporteringsmuligheder, du som SMV har.  

Denne service giver dig dybdegående indsigt i de principper, krav og muligheder der er knyttet til dine muligheder for SMV-ESG-rapportering.  

Er du godt i gang med din interne ESG-rapportering, og er ved at være klar til at samarbejde mere målrettet med dine forretningspartnere? Så er denne service til dig. Med udgangspunkt i ansvarlig virksomhedsadfærd, hjælper vi dig med indsigt i potentialer og barrierer knyttet til arbejdet med din samarbejdspartnere og ESG.  

Denne service hjælper dig til det næste skidt i arbejdet med ESG – at bruge ESG, som et værktøj i samarbejdet med dine forretningspartnere.

Skal du ESG-rapportere, har du måske hørt om begrebet ‘due diligence’. Det omhandler det arbejde og den proces, der knyttet til identificering og håndtering af en risici i din virksomhed.  At udarbejde og dokumentere due diligence, er et krav til de virksomheder, der skal ESG-rapportere. Her hjælper vi dig med indsigt i hvad en due diligence proces indbefatter, og hvordan du kan bruge det til at håndtere og forbedre risici i din virksomhed.

Denne service er hjælper dig med at forstå, kortlægge og udarbejde forbedringsprocesser, knyttet til ESG risici i din virksomhed.

Ønsker du at styrke din virksomhed gennem dit igangværende arbejde med ESG-rapportering? Har du brug for at forankre ESG-initiativer i din virksomheds Quality Management system?

Så har du nok et større arbejde foran dig, knyttet til udarbejdelse af strategier, politikker, procedurer og instruktioner. Vi står klar til at hjælpe dig med at danne et overblik, eller lave alt det praktiske arbejde for dig.  

Denne service hjælper dig med udarbejdelsen af strategier, politikker, procedurer og instruktioner, knyttet til jeres arbejde med ESG.   

Tilbyder din virksomhed ydelser, som fremmer en bæredygtig virksomhedsdrift, og har du brug for bedre indsigt i, hvordan disse aktiviteter kan skrives ind i en ESG-ramme? – så er vi her for at hjælpe dig med denne oversættelse. Her får du målrettet viden, rådgivning og praktisk hjælp til at styrke din konkurrencedygtighed, gennem inddragelsen af ESG.  

Denne service hjælper dig med at aktualisere og styrke salget af dine kerneydelser, gennem en oversættelse af dine virksomhedsaktiviteter til en ESG-ramme.

Skal din virksomhed til at påbegynde jeres kommunikationsarbejde, knyttet til jeres arbejde med ESG? Så skal I f.eks. være opmærksomme på ny EU-lov om Greenwashing, som kan blive en rigtig dyr omgang. Vi har samlet alt det, som du eller din kommunikationsmedarbejder bør have styr på, inden I smider ‘bæredygtig virksomhed’ på forsiden af jeres hjemmeside.   

I denne service hjælper vi dig med at bruge din kommunikation, vedrørende ESG, strategisk i din markedsføring. 

Har du helt styr på jeres ESG-rapportering, og oplever I nu at have en masse indsigtsfuldt data om jeres virksomhed? Så har du nu en fantastisk mulighed, for at bruge denne indsigt aktivt i dine ledelsesmæssige beslutningsprocesser. ESG-data kan bruges til at træffe bedre valg, og derigennem optimere og styrke virksomhedens foretager.

Denne service er til dig som leder, som ønsker at få mest muligt ud af den data, som du får gennem dit arbejde med ESG.