Spring til indhold

ESG-rapportering 

Forside » ESG-rapportering 

ESG-rapportering

Hvad er ESG-rapportering, og hvorfor er det vigtigt for din virksomhed? Her kan du læse om hvordan vores specialister kan hjælpe dig godt i gang med ESG-rapportering.


EU-krav om bæredygtig virksomhedsadfærd gennem ESG-rapportering, er blevet en ny virkelighed for erhvervslivet. ESG kan være svær at gennemskue, og virker for flere virksomheder både omkostelig, uoverskuelig og som en rigtig tidsrøver. Som vi ser det, handler ESG-rapportering grundlæggende om kvalitetskontrol af virksomhedens bæredygtighed, gennem god dokumentationspraksis.

Da netop dokumentation og kvalitetskontrol er vores speciale, står Aliscon klar til at hjælpe dig med ESG!

I overensstemmelse med vores vision om, at være den fortrukne dokumentationspartner, har vi samlet ESG specialister, som kan hjælpe din virksomhed i mål med jeres arbejde med ESG. Selvom emnet er nyt, er vores tilgang stadig den samme, som har tidligere har hjulpet vores kunder.  

Vi hjælper dig der du hvor du er, og vi gør kun det, der er værdifuld for jeres forretning.

Når du får hjælp af os, kan du vide dig sikker på, at vores rådgivning tager udgangspunkt i nyeste ESG-lovgivning, og følger dertilhørende metodiske krav. Her sørger vi for, at selv de mest tunge og komplekse krav, bliver gjort spiselige for dig.    

Gennem vores tætte samarbejde med en bred vifte af virksomheder, har vi i Aliscon erfaret, at alle virksomheder drives forskelligt. Dette har vi stor respekt for. Vi mener derfor ikke at arbejdet med ESG skal komme i en forudbestemt ‘pakke’, som I hverken har bedt om, eller passer ind i jeres behov. I kender jeres virksomhed bedst. Vi ser det derfor, som vores fornemmeste opgave at hjælpe dig med at vurdere, præcis hvilken indpakning som ESG skal have hos jer. 

Vi sikrer på den måde, at arbejdet med ESG bliver overskuelig og meningsgivende for jer. 

Hele paletten

‘hele paletten’ versionen af vores services, giver dig både målrettet rådgivning og praktisk hjælp til dit arbejde med ESG, så længe du har brug for det. Her skal du blot sætte rammerne for hvad du ønsker hjælp til, og så klarer vi resten.

Den her version er til de virksomheder, som foretrækker at tage på en guidet ESG-rejse i bedste ‘all inclusive’ stil, hvor du blot selv pege på destinationen.

Her tilbyder vi typisk en 4 timers workshop + konsulentydelser på timebasis. 

Hold i Hånd

I ‘Hold i Hånd’ versionen af vores services, sørger vi for kun at give dig lige nøjagtig den mængde rådgivning og de værktøjer, som du har brug for i arbejdet med ESG. På den måde kommer du godt i gang med ESG, samtidig med at du holder udgifterne til et minimum.

Den her version er til de virksomheder, som ser ESG som en rejse de gerne selv vil planlægge og tage på, men blot har brug for et lille startskub.

Her tilbyder vi typisk et 2 timers oplæg + eventuelt konsulentydelser på timebasis.